Share this content on Facebook!
17 Oct 2011
Korting op Vakantie en Uitjes. Altijd meer korting, kortingscodes, aanbiedingen en geld terug via Kortingsplanet. Boek met korting op vakantie, hotel of reis. Nu met welkom bonus korting van 10 euro!
Kortingsplanet biedt u een {groot|uitgebreid|breed| aanbod met korting op vakantie en reizen.
De beste aanbieders, de leukste hotels, de gezelligste uitjes.

Voorbeeld Korting op Vakantie en Reizen bij Budgetair


Bijvoorbeeld tot 7,5% korting bij Budgetair
Door inkoop van grote hoeveelheden stoelen op vluchten van diverse gerenommeerde airlines zijn speciale bodemtarieven mogelijk.
Daarnaast vergelijkt de website de tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen (ook de prijsvechters) en controleert direct of het beste vliegtarief beschikbaar is. Hotels, huurauto’s en verzekeringen zijn met eenvous bij te boeken. Budgetair.nl heeft de beste afhandelingskosten in de markt.

Voorbeeld Korting op Vakantie en Reizen bij Keycamp


Nog meer korting op vakantie bij Keycamp.nl met nu tot 40,- euro voordeel:
Keycamp Holidays heeft kampeervakanties in bungalowtenten en/of stacaravans, gecombineerd met het heerlijke buitenleven maar met het comfort van thuis. Keycamp verkoopt kampeervakanties aan in 7 Europese landen inclusief Frankrijk, Spanje, Italië, Kroatië, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. U kunt verblijven in een 4 slaapkamer bungalowtent of u kunt kiezen uit 11 verschillende stacaravans die met liefde zijn ontwikkeld.
Keycamp maakt onderdeel uit van het succesvolle Holidaybreak PLC, met het hoofdkantoor gevestigd in Hartfort (Engeland).

Voorbeeld korting op vakantie en Uitjes bij Golfreizen


Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfreizen. Op de staat een opsomming van het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen.
Inmiddels bieden ze accommodaties aan in verschillende landen in waaronder natuurlijk alle golf toplocaties. Een uitbreiding van meerdere landbestemmingen staat voor de korte termijn in de planning. Landen die ze spoedig gaan toevoegen aan het reisaanbod zijn o.a. Argentinië, Aruba, Canada, Curaçao, China, Thailand, Zuid-Afrika, etc.
De niet golfers die wel meegaan op de golfvakantie kunnen gebruik maken van de lekkerste verwenningsoorden binnen het aanbod. De reizen zijn vaak gecombineerd met de acties voor de golfbaan.

Voorbeeld korting op vakantie en Uitjes bij Hotels.com


Hotels.com is onderdeel van de Expedia Group. Deze groep is actief in alle beste markten van de toeristische sector. Hotels.com biedt wereldwijd meer dan 100.000 accommodaties, varierend van kleine familiebedrijven tot grote, internationale ketens. Hotels.com geeft een laagste prijsgarantie voor prepaid hotels; wanneer een klant elders een lagere prijs vindt komt Hotels.com hieraan tegemoet. Door haar grote, internationale omvang kan Hotels.com de mooiste prijzen en kortingen tot wel 70% op standaard hoteltarieven bieden.


Comments

There isn't any comment in this page yet!

Do you want to be the first commenter?


New Comment

Full Name:
E-Mail Address:
Your website (if exists):
Your Comment:
Security code: